Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från min dator!


It is all a part of the job!

It is all a part of the job

It comes in all shapes and sizes

 

Räcker det när man till slut möter verkligheten?

Allt har ett pris!

 

Never stop dreaming

Let us believe in the future

 

Det finns massor av bra alternativ

Allt finns där ute…..

 

Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-06-03




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-03 16:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, det är "bara" en fråga om att hitta det som passar varje individ.

Jag tycker det är väldigt viktigt att var och en tänker igenom själv och
inte gör kompisval!
2016-06-10

  StinaJ VIP
Precis. Goda tankar lyfter och ger oss möjligheter. Allt finns där ute...
2016-06-07

  Karina"Kia"
Hoppfullt ...att inte ge sig..men det finns så mycket i livet kan erbjuda än...

Du finner dina vägar..Absolut..bara du tror på dig själv och lyssnar på dina inre tankar!

2016-06-06

  Anna Nickolausson
Finner verkligen glädjen i hoppet i dina ord
2016-06-04

    ej medlem längre
Bra.. aldrig sluta drömma och tro på framtiden!! Hoppfylld och vacker!
2016-06-04

  Fem hjärtan VIP
Fin dikt fylld med hopp!
2016-06-04

  Blomma-Stjärna VIP
... ge inte upp - allt finns - och det är mening i det ------ dikten ger hopp!
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra om att inte ge upp, utan tro att det finns olika möjligheter och börja leta efter de som passar bäst!
2016-06-03

  Rise Little One
ja, vi får tro på det goda...
2016-06-03

  Ninananonia VIP
FINA TANKAR...
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin