Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från min dator .)


Ta min hand älskade!

You are Like a garden of flowers

I can feel the scent of your body

 

Ta min hand älskade

Känn min beröring

 

To the sound of music, we make sweet love

In the mist of the fan we are as one

 

Du är för mig det vackraste av vackra

Kyssen vi ger är evigt stark

 

Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-06-03




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 622 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-06-03 16:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Underbara ord! Stort grattis till er båda från mig och mitt spökskrivarteam!
2016-06-10

  anits VIP
Vackert och känslosamt!
2016-06-09

    MichaellQ
Like it! :)
2016-06-09

  Angel of love
Ljuvlig sötma i hela texten.
2016-06-07

  louisegirl
Underbara kärleken...
2016-06-07

  StinaJ VIP
En vacker hyllning till kärleken. Ljuvligt att få ta del av din ord.
2016-06-07

  rondell
Det doftar kärlek Lars! Underbart skrivet.fin:)
2016-06-06

  Karina"Kia"
*Duns*
Här föll man pladask rakt ner bland kärlekskranka ord...jag dinglar lite bland sweet love...

Du skriver beskriver en kärleksgunga...otroligt bra
Du är mästerlig så man blir knäsvag...tackar ska du ha!
I Love!
Pöss å kram
2016-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig är kärleken...
2016-06-05

  Sommarina VIP
Kärleksfullt vackert. Och härligt!!! Åh
2016-06-05

    ej medlem längre
Så ljuvligt berörande!
2016-06-04

  ULJO
Vackert
2016-06-04

  Alysse VIP
"You are Like a garden of flowers"

Ljuvligt doftande skrivet!
2016-06-04

  Fem hjärtan VIP
Underbar kärlekspoesi!
2016-06-04

  Maiah VIP
Vacker och ömsint
2016-06-03

  lila fjäderblomman VIP
' you are like a garden of flowers ' oh i love that!
2016-06-03

  Blomma-Stjärna VIP
sweet love!
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek stor!
2016-06-03

    ej medlem längre
Njutbar kärlekspoesi.
2016-06-03

  Rise Little One
Vacker och kärleksfull!
2016-06-03

  Ninananonia VIP
Vackert skrivet tycker om att du blandar orden på svenska och engelska.. den blir liksom multikulturell och fler-diminsionell då..

"Ta min hand älskade!

You are Like a garden of flowers"
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin