Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikter firar jämnt!

Hur ofta firar texterna jämnt?
Vad jag menar?
Hur ofta, uppmärksammar man att man har skrivit ett jämnt, antal texter? Hurra!
För mig , blev det två gånger, kanske tre?
Det var när; Jag skrev 580, kanske 590. Och en gång tidigare, som jag inte minns!




Bunden vers av Mim
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-04 11:25



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Då har du kanske skrivit 600 texter på ett år? Det är mycket
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim