Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hip hop broar



På tv kvinnogrupp 60 - 90 år
hip hop dansar
gästar hip hop VM
ungdomarna står upp
av respekt

jag rörs till tårar
gränsöverskridande
bygger de broar
mellan generationerna
där fördomarna blir
till kärlek




Fri vers (Fri form) av lila fjäderblomman VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-05 23:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mera sådant behövs,
för det är så dant.
2016-06-09

  Lars Hedlin
Dansant och glädjefylld!
2016-06-08

    ej medlem längre
Glädje över alla gränser - underbart!
2016-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbart med gemenskap där åldern är oväsentlig!
2016-06-06

  Karina"Kia"
Helt underbart ...det ska inte vara några gränser mellan gammal eller ung!

Vem har bestämt när man blir gammal fast man är ung?!

Så underbart när fördomar smälter till kärlek

Du fångar det mitt i prick och du förmedlar så underbart!

Du är så vacker och stor Applåd för denna!
2016-06-06

  Blomma-Stjärna VIP
absolut inspirerande!
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP