Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig att bli helt förstådd


Du kommer aldrig att bli helt förstådd
det är ingen idé att du försöker
dina tankar
dina upplevelser är inte de andras
tänk om du lever i din egen värld
och alla andra skrattar åt dig när du inte ser




Fri vers av Ananas
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-05 23:03



Bookmark and Share


  Andreas db Gustafsson
Sista raden ser jag som projicerande paranoia. Inte förutan mening förstås.

Låt dem skratta av sig sina mindervärdeskomplex.
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas