Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

Fenomenografiskt flimmer
Väller över domningskanten
Omfamnar landskapet
Saker aldrig menade
Växer från hög höjd
Grönskan ännu spänstig
Medvetet oförställd
Som en ung kvinnas steg
Rör sig mot mig
Jag tolkar in ett möte
Sansen vidgas och förångas
Don Cherrys trumpet
New York och Tibet
Kartan sviktar
Svampvärlden överblickar hygget
En insikt lägger ägg
I hjärtstillans grönskugga
där demonen Bob glömt en ölburk
Spår av många grisar
Fenomenografen slår i rött




Fri vers (Modernistisk dikt) av svernbygrabben
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-06 07:44



Bookmark and Share


    nånja
Många intryck! Intressant en!
2016-06-06

  i af apa
aaa gillar!
teXt & titel i skön samklang
klingar
en insikt lägger ägg...
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben