Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjätte juni (det klarnar framåt kvällen)

Silvergrå vågor 

och mörklila syrener, 

några regnstänk. 

Sommarens vemod men 

det kan hända att 

det klarnar framåt kvällen.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2016-06-06 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP