Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämlikt förhållande


det kan aldrig bli jämlikt
det bör aldrig bli jämlikt

du äger mig totalt
lindad runt ditt finger

gör jag precis allt du vill
gör du precis allt du vill

vi båda vill

att du skall få maximalt
att du skall njuta fenomenalt
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-06-07 00:01



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Mycket vackert skrittat...med bara orden kan man älska så länge!
2016-06-09

  Ninananonia VIP
Du har rätt..
Världen blir så fenomenalt vacker då...
Om man vill den andra väl..

:)
2016-06-07

    ej medlem längre
ett kärleksförhållande bör s.a.s vara demokratiskt. bra text.
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP