Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffestund

Sol radion skinkmacka
Pelargon nackhåren nackhåren

Prickiga koppen
Fallande rosenbladet
Bulliga molnen
Gapiga tuppen
dansar på darriga ben
över sommarens sjö




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-07 11:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sommar sommar och sol!
2016-06-08

  Respons VIP
Mycket sommar och njutning i de orden!
2016-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Härligt, härligt!
2016-06-07

  ULJO
Skön känsla förmedlar du
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP