Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänner kommer och går

vänner kommer och går
några som solar från igår
all kärlek består
så...må
solar lysa
kärleken bestå
hallå! hallå!




Fri vers av claes fredelius
Läst 240 gånger
Publicerad 2016-06-08 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius