Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade denna bild på min dator redan :)


Trevandes trötthet!

Trevandes trötthet

Gnagandes molande värk

 

Energin var på botten

Nej inte ett dugg Toppen!

 

Irritationen maxad 

Stress när lögnen tar vid

 

 Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-06-08




Fri vers (Fri form) av Lars Hedlin
Läst 468 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-06-08 10:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jobbig känsla...man hoppas på att det snart blir bättre...
2016-06-12

  Karina"Kia"
Livets obalans...att stress och lögner kokar ihop sig....energin har man blivit bestulen på...då kommer den trevande olyckan fram!
2016-06-10

  anits VIP
Jobbigt när det känns så, starkt skrivet!
2016-06-09

  Magica VIP
Jobbig känsla, kram
2016-06-09

    Birgersdotter VIP
berör
2016-06-08

  WyS VIP
Såna dagar kommer och går....
2016-06-08

    Dan Myrbeck
Trist att sådan bottnar ska behövas innan topparna åter får besökas!
2016-06-08

  ULJO
Lider med dig. Jag vet hur det känns när svårmodet är en tung börda. Hoppas det är ljusare nu.
2016-06-08

  StinaJ VIP
Texten förmedlar en frustration men också sorg över att bli sviken.
2016-06-08

  Alysse VIP
Känslosamt, tungt och svårt
Bra beskrivet
Hoppas att det inte så för dig
just nu
Stor varm kram vännen
2016-06-08

  Marianne Räf
Jag är också okristligt trött!!
Så att jag inte har orkat läsa
alla texter.. Texter på engelska
hoppar jag över. Tycker svenskar
skriver läsvärdare - på svenska !
Mvh, Marianne.

2016-06-08

  bumerang
Lögner när man kommer till insikt om dem är förgörande. Möjligen med undantag för nödlögner. För det finns ju riktigt rara och välmenande sådana.
Men de brukar inte förorsaka molande värk.
En dikt sprungen ur känsla.


2016-06-08

  louisegirl
Orkeslösheten är hemsk, i detta tillstånd...känner igen
2016-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Låter strängt, så vill ingen leva!
2016-06-08

  Nannie
jobbigt när det är så
2016-06-08

  Rise Little One
Väl skrivet om ett dåligt tillstånd!
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin