Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAde dena bild på min DAtor redan :)


Som en själslig ”Snuff Movie”

Släpp realiteten som en själslig ”Snuff Movie”

En Freak show for life uppvisad i display

 

Kanske på gränsen till Diktatur

But I like it a lot, Let the Show begin

 

Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-06-08




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 400 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-08 10:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...
2016-06-12

  Karina"Kia"
Snuff Movie..känner nu när vissa män visas upp på nyhets...
Tänker på några reportrar/jornalister som visades upp..lite likt skenmördade...

Men det finns så mycket då även ungdomar sniffar i sig och svimmar av ...lägger ut...

Denna dikt får så mycket känslor i mig!
2016-06-10

  anits VIP
Du berör filmer jag aldrig sett!
2016-06-09

    ADI Nehlin
berörande text
2016-06-09

  lila fjäderblomman VIP
Fick först googla Snuff Movie, hjälp vad rädd jag blev! Förstår din användning av uttrycket här; Släpp in magin!!!
2016-06-08

  ULJO
Fruktansvärda filmer Snuff Movie. Den typen av filmer är ju förnedrande men sannerligen också belysande. Men inget för mig.
2016-06-08

  StinaJ VIP
Acceptans av det oundvikliga. Så tänker jag.
2016-06-08

  Anya VIP
Oj...otäcka filmer...snuff Movie. Hoppas de inte finns på riktigt. Ryser bara jag tänker på det.
2016-06-08

    ej medlem längre
Fint skrivet. Bilden säger även mycket!
2016-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Freddie Wadling myntade uttrycket "själslig snuff movie".
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin