Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade denna bild på datorn redan! :)


I Am in it for 100%!

Dags för lite ”Goos fraba” Igen

Ta igen åter Love for Life

 

No hasitate! Rakt på och dyk i

Livets flod är för oss alla

 

I am in it for 100%

Så nu tar vi för oss rikligt

 Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-06-08




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 347 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-06-08 13:21



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Leva till fullo !

Härligt !
2016-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man måste passa på och ta för sig...bra...
2016-06-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Passa på det som
bjuds är ju rätt
och gott och vi
fått ta del hur
tanken gått!
Så väl!
2016-06-10

  anits VIP
Så fint, bra tänkt!
2016-06-09

    ADI Nehlin
Härligt!
2016-06-09

  Karina"Kia"
Livet tänder ljus
kärlekens lykta
att ljuvligt få ta del

Glädjande och ger ett mysigt gott skratt

Du ala för goer<3
2016-06-09

  Ninananonia VIP
Härligt inspirerande :)
2016-06-08

  lila fjäderblomman VIP
Haha...härliga positiva uppmuntrande rader! Yes..!!!
2016-06-08

  Sommarina VIP
Ha ha va gott det låter!! Rakt på och dyk i!! Himla hääääärligt. Simma livets flod
2016-06-08

  Alysse VIP
Love is in the air :-)
Härligt!
2016-06-08

  ULJO
Lev livet, Släpp kärleken lös. Se på mig 57 år och kär som 15.
2016-06-08

    Dan Myrbeck
Rätt tänk!
2016-06-08

  StinaJ VIP
Låter bra det, bara att följa med på livet brusande glädjeflod.
2016-06-08

    ej medlem längre
Mysigt!
2016-06-08

  louisegirl
Bra de ;) kram
2016-06-08

    ej medlem längre
Så är det! Kram
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin