Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dubbel

Jag är dubbel
jag vet inte vem jag är
får inte ihop mina olika delar
jag har ett skal,
ett yttre
och ett inre i ständigt kaos
allt är en maskerad




Fri vers av Ananas
Läst 403 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-08 19:13



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Som jag då. Kluven och delad på två... eller tre...; )
2016-06-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är komplex, dubbel-eller fler-sidig, likt en gudinna.

du får vara som du vill, du är rätt på alla vis
2016-06-09

  Andreas db Gustafsson
Nej, man har väl bara sig själv, och den där falska som gör att man genomlever den falska tillvaron. Så snett det kan vara...
2016-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas