Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken tystnade

_________________________

Ormar har omfamnat mig

kastat sina hånfulla blickar

lila smaragder

blågul lögn

ytterligare ett år av dimma

kastar all kunskap

börjar på noll

stryper mina drömmar ett tag till

önskar regn

längtar drakens toner

säg, vart tog de vägen?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-09 04:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Drakens klor river och sätter spår....
2016-06-13

  Lasseman VIP
Stark text som kändes av..
2016-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Starka ord och meningar, om onda avsikter, som förpestar tillvaron och ingen som kan stoppa detta.
2016-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om ormar som förlamar och förpestar tillvaron!
2016-06-09

    ej medlem längre
Tung och svår känsla att vara omringad av det som vill ont...
Anar viss förstämning genom raderna...
2016-06-09

  Maria Sundelin VIP
Känner uppgivenhet här
Kramar
2016-06-09

  ULJO
Starkt och gripande förmedlat. En svart rida vilar över hela texten
2016-06-09

    ej medlem längre
Det finns en känsla i texten. Den känns rakt igenom.
2016-06-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt gripandes i drakens klor
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP