Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obotlig destruktivitet

Det är som att livet upphör
alla tankar centreras kring dig.
Kan inte slappna av; slits emellan två.
Självklart vill jag ha dig mer för att du inte är bra för mig.

Destruktiviteten driver mig till vansinne,
men mönster är svåra att bryta sig ur.
Du berörs inte så mycket,
och jag tappar andan varenda gång jag ser dig.




Fri vers (Fri form) av Francesfreidemarkfreidemarkfrances
Läst 208 gånger
Publicerad 2016-06-09 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francesfreidemarkfreidemarkfrances