Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Din blick söker sig till mig, kanske också min till dig?
Önskar vi kunde prata andra språk med varandra.
Är trött på den svajiga tystnaden och nästan-hälsningar i folksamlingar.
Som vore vi inbäddade i en hemlighet.
Den som bryter tystnaden "..."
Vill omfamna och höra hur saker är.
Vill se och synas.




Fri vers (Fri form) av Francesfreidemarkfreidemarkfrances
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-13 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Francesfreidemarkfreidemarkfrances