Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöd och lust







Ropa mitt namn
och jag kommer

hjälper dig över höga hinder



ropa mitt namn
och jag kommer

hjälper dig upp ur djupa dalar



viska mitt namn
och jag kommer




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-06-09 11:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2016-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Att alltid finnas där...känns skönt och tryggt...
2016-06-12

    Dan Myrbeck
Jaa, verkar pålitligt!
2016-06-10

  Marianne Räf
Vacker dikt !!
2016-06-10

  Niliboy
Så manar Jesus i det fördolda å när man lärt å ser honom helt öppet.
2016-06-10

  ULJO
Det är kärlek, äkta kärlek. Den är gränslös men alla känner den inte
2016-06-10

  Gunnel Eriksson VIP
Fin dikt. Tycker om övergången
med "ropa" till "viska".
2016-06-10

  M.Eta
Så fint! Alltid finnas och komma vid behov.
2016-06-10

  lila fjäderblomman VIP
Så fint, din man kan skatta sig lycklig!
2016-06-09

  louisegirl
Så fint med ett sånt stöd <3
Bra ordat!
2016-06-09

  Maria Sundelin VIP
Fint om att finnas där för någon vad det än gäller
Kramar
2016-06-09

  Åsa Njunjes
Fint gav denna mig en association till ett inre barn.
2016-06-09

  Karina"Kia"
Du inger tryggheten och allt finns där vid en behövande sida...Du om någon kan ge de vackra orden,du sträcker ut din hand...en hjälp med ett hjärtligt fint hjärta som du delar till många fler!

Otroligt fin och stöd i dikt<3
2016-06-09

    Birgersdotter VIP
Tryggt och härligt
2016-06-09

    Peter Söderqvist
Jag funderar på diktjaget och duet.
Vilka är de vilken relation har de.
Fin dikt.
2016-06-09

  Solstrale VIP
Ja så fint att ropa! Åkalla vännens välvilja ... Vackert!
2016-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt underbar kärleksförklaring!
2016-06-09

  Eva Helene VIP
En aldrig svikande kärlek, vackert och innerligt!
2016-06-09

    ej medlem längre
Dikten är sinnlig och fylld av tillgivenhet. Sensibelt.
2016-06-09

  överlevaren VIP
Mycket fint och bra ordat!
2016-06-09

    ej medlem längre
En underbar text fylld av trygghet och förtröstan...och av kärlek!
2016-06-09

  StinaJ VIP
Så fint skaldat om medmänsklighet. Det måste kännas tryggt att ha dig till vän.
2016-06-09

  Ninananonia VIP
Tycker om din dikt :)
2016-06-09

  Öknens Ros VIP
Att få en hjälpande hand när livet sätter upp hinder som kan vara alltför höga känns tryggt.
2016-06-09

  Teija Majava VIP
Så vackert att finnas där för någon annan! <3
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP