Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Godnatt tvivel
Jag ler mot gryningen
i dina grå
asfaltsgrå
milda vilda ögon

och alla vindlande framtidsvärldar
springer nu i min hud

när jag fick stanna hos dig
och jag tror oss.....att vi är




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-09 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP