Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Sjung om studentens lyckliga dar

Idag är det en speciell dag för många ungdomar
som kämpat med skoluppgifter
dagarna i ända !

Nu springer dem ut och skriker ut sin glädje !
Yes ! Vi har tagit studenten . . Vi har tagit studenten!

Jag står och iakttar alla dessa vackra tjejer och killar i
sina fina klänningar och kavajer.

En tår trillar ner utav känslan att befinna sig så nära ,
vissa av dem har man följt dagligen och sagt:
Va ni är duktiga som pluggar och pluggar!!
Snart är dagen här!

Mackorna och bullarna står på plats .
Välkomna alla studenter !
Önskar er lycka till i framtiden var än ni befinner er.

Grattis till denna lyckliga dag!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-10 04:34



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint beskrivet. Trots svårigheterna i dagens samhälle är studenten ett tillfälle att fira. En viktig markör. Glöm ej orden...och den ljusnande framtid är vår......hoppet måste alltid vara vår vän....
2016-06-16

  Lindha W Gustavsson
Fint tänkt och ordat om alla ungdomar som nu slutat skolans första 12 år. För många väntar ännu några år för att få en utbildning. Läget är tufft i dagens samhälle, och långt ifrån alltid räcker det med gymnasiet tyvärr....
2016-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...man önskar dem lycka till i denna krångliga värld...
2016-06-12

    Dan Myrbeck
Om man jämför studier och jobb, så kan man i allmänhet säga:

Studier - Ofta övertid (läxor), inget betalt

Jobb - Ibland övertid, betalt

Så: BRA JOBBAT!
2016-06-10

  Ljusletaren
Att se dem är en lycka ... sant ... bra förmedlat/ kram
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP