Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till ro

 

Se hur skymningen faller
känn hur du kommer till ro
Släpp alla bara måsten
och låt alla saker bero

Din kropp behöver sin vila
och din ande likaså
Slut ögonen låt dig falla
tänk bara på att bra må

Nu vilar du tryggt på kudden
din kropp har så somnat in
Där drömmen är ditt täcke
och månen smeker din kind

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Christin Lederman VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-10 10:45



Bookmark and Share


  ULJO
Positiva ord, fint
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP