Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgisk distraktion

För att kunna skriva här, måste man ibland undgå distraktionen.
Ibland kan man, om man får" inspirationen", skriva om distraktionen.
Som den dag, när jag skrev om Croc-shoes. Det var då det,men det var en del av inspirationen.




Bunden vers av Mim
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-06-10 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim