Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och Beckett möts igen



-vad säger du ? ska vi fortsätta ?
-jag vet inte
-nä, hur ska man veta det ?
-veta vadå ?
-nä just det , vadå !
-hade du en tanke ?
-ååh en tanke, det är mycket sagt
-du kanske hade nåt annat ?
-ja, kanske...en gång...nån gång
-motsatsen till tanke ?
-ja, ja ja ja motsatsen hade jag nog
-det är ändå alltid nåt
-visserligen
-förvisso
-nu kände jag nåt
-skojar du ?
-skulle det kännas bra...om jag skojade ?
-kanske....kanske det skulle liva upp oss en aning
-kanske, man får se om det kommer
-vadå ?
-nåt
-ja
-men det har väl knappast med oss att göra
-nä
-vad kan det varit jag kände....eller var det du ?
-jag vet inte, det kan ha varit jag....jag minns inte
-nä, och om du skulle ha mints så mindes du nog fel
-säkert som amen i kyrkan..."mints" är lite roligt
-är det svenska ?
-jag tror det eller halstabletter
-vem vet ?
-nä, vem vet ?
-det kanske är motsatsen...
-motsatsen till svenska ?
-ja
-eller halstabletter ?
-ja
-är det "ja" på båda frågorna ?
-nä, det kan det ju inte vara
-eller varför inte
-ja, varför inte
-det här går ju riktigt bra
-det går framåt
-det gör det
-eller motsatsen
-den är alltid pålitlig
-vad skulle vi vara utan motsatsen ?
-säg det !
-nä, säg du ?
-o-vara
-o-vara är ordet
-ja och nej
-nej och ja
-ska vi byta skor ?
-det kan vi göra
-byta skor med varann ?
-eller motsatsen
-älska ?
-o-älska
-o-älska var ordet





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-11 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP