Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi knulla ?



-hej, ska vi knulla ?
-okej då, du får börja
-ja jag kan börja
-va ska jag göra under tiden ?
-du ska också knulla
-jaha, men du skulle ju börja
-ja ja men du också
-ska jag också börja ?
-det är väl lämpligt
-nån måste väl börja ?
-egentligen men å andra sidan inte
-hur ska du ha det nu ?
-ja ja jag visar hur man börjar så börjar du också
-det låter som om vi måste vara samstämmiga här nu
-ja så är det förstår du....vi måste hitta samma melodi
-ska vi sjunga ?
-det påminner om det ja
-men utan kläder ?
-just det, nu förstår du
-sjunga tillsammans utan kläder ?
-blir inte det bra ?
-det blir jättebra
-vad ska vi sjunga ?
-ja det var just det
-men du, jag har en bok med bilder här
-åååh va spännande !
-om du bläddrar så sjunger jag första stämman
-och när du bläddrar så sjunger jag andra stämman
-tvåstämmigt..samtidigt
-två stämmor på samma gång
-är det att knulla ?
-det är att knulla
-då har vi nåt att göra
-vi ska aldrig sluta sjunga
-duett
-så rätt




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-11 23:50



Bookmark and Share


  Minkki VIP
nooog var jag förbryllad över din story - tills jag kom till sista ordet. Trots fyndigheten skulle det räckt med det ordet - utan upprepning ;)
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP