Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gästfritt

 

 

***

GÄSTFRITT

***

 

====================

 

 

Ett gästfritt hem

 

är alltid gästfritt

 

***

======================

***

 

 

2016-06-12 rondell




Fri vers av rondell
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-12 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Prexis så!
2016-06-13

  Ninananonia VIP
Klokord igen :)
2016-06-13

    Peter Söderqvist
:-)
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell