Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fanns på datorn redan :)


Så tar pappret på rullen slut

Så tar pappret på rullen slut and now the end is Near

Torkar upp allt avskräde viljan stark i rådande stund

 

Sen kanske man kan få sig en sovande stund

God night my old friend well meet again somehow!

 

Copywrite Lars Hedlin (©)  2016-06-13




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 363 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-13 11:21



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ibland behöver man en paus..sen flyger man högt igen :)
2016-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Man behöver hämta nya krafter, så är det bara...fint...
2016-06-18

  agneta pichler
Hm.. Viljan måste va stark hehe
2016-06-17

    ej medlem längre
Fin knorr på denna! :)
2016-06-15

  Karina"Kia"
Ler!
Denna va bra och skönt att komma i säng trots allt!
2016-06-14

  ULJO
Lite roligt och sött
2016-06-13

    Dan Myrbeck
Alfons är klok!
2016-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Efter en lång dag är det skönt att gå till sängs.
2016-06-13

  Blomma-Stjärna VIP
Lättsamt - rart!
2016-06-13

  Alysse VIP
Sådant är livet
2016-06-13

  StinaJ VIP
Stark ords skrivna med viljans kraft.
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin