Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanketriptyk


Förlorat

I. Njut av tomheten. Tids nog fylls den. Går förlorad.

II. Han gjorde en massa anteckningar i sitt svarta skrivhäfte. Dikter. Aforismer. Ordleker. Sällan gick de att tyda efteråt. Något hade gått förlorat.

III. Ibland tappar jag lusten att göra ingenting. Då blir jag tvungen att göra någonting. Vad som helst. Vad som helst är inte någonting. Och ingenting går förlorat.




Fri vers (Prosapoesi) av Algotezza VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-14 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP