Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild- Husse: CM Fäldt


En Guds skapelse vid namn Sudden


Om du ser mig i ögonen

Ser du mitt vilda jag

En liten Tiger



Om du varit med vid min födsel

Fattar du livets mirakel






Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-16 00:32



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Sötnos!

Så fint och kärleksfullt
skrivet om ett av livets
små mirakel
2016-06-16

  Peter G VIP
en oemotståndlig liten tiger! :)
Människans bästa vän, Katten?
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt