Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två bilder

Innerstadens gentrifiering
känns ibland kvävande
möter en däst medelklass

Alla vill bo i denna oas
en oas som nyss
var en nedsliten
arbetarstadsdel

Utanför centrum
finns stadsdelar
som ibland benämns
no go zoner

Bortom centrums
glättiga och välmående yta
finns fattigdom och rädsla
människor som tittar storögt
mot det ouppnåeliga

En delad stad
skilda världar





Fri vers av AA VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 00:40



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra förmedlat
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP