Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright : soligajag_1


Sommarvila från poesin

Nu tar jag en vilopaus från
diktandet och poesi.

Kan slinka in då och då för att läsa
Era dikter och kommentera.

Ska njuta av ron med en
Mysig sparesa med syster min.

Alla kroppens tentakler lägger
sig i dvala och mår så gott.

Önskar er alla poesi vänner en
Riktigt skön sommar med värme, kärlek
Och sol!!

En Stor Varm Kram !!
Soligajag_1





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-16 12:30



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Ha det riktigt gott - och på återhörande!
2016-06-21

  Änglaögon
Ha en riktigt skön sommar.
2016-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dig också en skön sommar...
2016-06-18

  Ljusletaren
Trevlig sommar/ kram
2016-06-17

    Dan Myrbeck
* Önskar såklart solklart desamma! *

Du behöver bara läsa de bästa texterna.

Dvs mina.

/Din Favorit-Författare
2016-06-16

  Valter Örn VIP
Ha det nu så skönt med spa och vila och
välkommen tillbaka med nytankade dikter ! Varm Kram !
2016-06-16

  Solstrale VIP
Larz??? Hon menar icke så.... Vi önskar dig en faaaaantastisk fiiiin spaaaaaresa med din syster, och minns vila från poesi kan bli det bästa mötet med själen, så när du kommer på inspirationens stig blir det vacker lyrik som gör både dig och mig rik! Kraaaam och glad sommar! :) solkramandemirakel till dig!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP