Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara så realistiskt som det blir


Hur ska man hantera, en regnig dag?

Det regnar, och jag tycker, att regnet låter underbart. För att jag är inomhus, vill inte bli blöt. Vilket tråkigt väder, det är grått. Dagen, som föregåtts innan, hade varit full av solsken, men hotats av ett regnhot, ifrån nyheterna, och diverse moln.
De var gråa, en stund. Är det så man ska tänka, att det blir grått, bara en stund?
Fastän dagen visar på annat?

Vad ska man hitta på? Kan inte gå ut.
Problemet är nog snarare, att jag hittar på samma saker, när det är regnigt, som när det är soligt. Jag är inte ute i naturen, borde vara det, nu när jag har tarmkved, blir det uppenbart!




Bunden vers av Mim
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-16 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim