Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet


Under våren
och vid studenttider
erinras man om den ljusnande framtid
och hoppet

Samhällsbygget
som det var under 1970-talet
har ändrat skepnad

Sverige
och världen
har omgestaltats

Det som var en framtid då
gäller inte idag

Idag finns andra möjligheter
kanske hindren idag är desamma
men annorlunda

Det som finns kvar är
drömmarna
och hoppet
om en ljusnande framtid
låt det få bestå
hoppet får aldrig slockna




Fri vers av AA VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 16:16



Bookmark and Share


    carinamnm
Må ljuset brinna tillsammans med det levande hoppet! Tack för så fina rader!
2016-06-22

  Sofhia Wirström
så bra rader
som säger mycket
hur det är
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP