Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom

Tankarna går mot beslut
i det förflutna
vägval
som påverkat livet

Mycket kan te sig
som en slump
en tillfällighet

Omständigheter
var man befinner sig i livet
relationer
påverkar riktningen

Ta inget för givet
du vet inte vad som finns
bakom nästa krök




Fri vers av AA VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-16 16:26



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dina rader
viktiga är
säger mycket sanningar
om livet
2016-06-16

  Sofhia Wirström
dina rader
viktiga är
säger mycket sanningar
om livet
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP