Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärtas trädgård

Jag är torr jord

som längtar efter vatten


ett gulnande löv

som snart

lämnar trädet


en väg utan resande


en resenär

utan väg


detta livet är ett värdshus

och jag är en gäst


en fånge

i en cell


men snart

är jag fri


jag sålde min kropp

och köpte tillbaka

min själ


men Gud vet

att priset var högt


jag är en lekplats

utan lekande barn


ett vuxet barn


en målare

utan sin pensel


ett hus

utan hyresgäster


jag har planterat

en blomma

i ditt hjärtas trädgård


det är allt

jag åstadkommit

i detta livet


imorgon

är jag inte här









Övriga genrer av Ali D
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-17 02:41



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Hisnande vackert och vemodigt om livets förgänglighet och om integritet.
2016-06-17

  genni
Gör lite ont att läsa...
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D