Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stefan Lövén är ingen socialdemokrat...han är socialmoderat!

Tänker på det skenande loket Västerlandet
USA och EU med sitt nu nationalistiska tävlingsraseri
Sverige i fotbollen skapar mer nationalism(trots Slatan)
och ökande främlingsrädsla

Och vår statsminister som mesar med och säger
att aktionen på hans tak "inte har något med demokrati att göra"
Skam åt en sådan socialmoderat!
Olof Palme skulle vända sig i sin grav!
Fridolin får åtminstone sota direkt för sitt miljösvek!
(men vad gör man inte för att tituleras Minister)




Prosa av claes fredelius
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-17 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius