Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska flaggan

Svenska flaggan, plogar fälten och himlen är så blå.
Allt vad jag har varit med om!




Bunden vers av Mim
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-06-17 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim