Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken, nyvaken och helt pank

tre trappor upp
öppnade du dörren
jag visste inte vad jag ville
visste inte vad jag skulle säga
så jag bara sa något
irrade planlöst runt
i en labyrint av ord

du sa, kolla min kyl
den är tom
det var den
sånär på en tub med något med tomat

jag vet inte vad jag ska ge dig för råd
sa jag
du tecknade en pistol mot tinningen
en avskuren hals
och stängde dörren om dig




Fri vers av Tillbringaren
Läst 514 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-06-17 23:08



Bookmark and Share


  Engel
Du har känsla för kaos. Var kommer ditt lugn ifrån?
2017-11-24

  aol
Man känner igen sej i dagar när man var helt pank, bra skrivet,
2017-09-18

  Drömfångare
Häftigt och oväntat slut!
2016-07-04

  petter rost
Ett minne, en passerad upplevelse som av någon anledning stiger fram igen - och fortfarande lever som en obesvarad fråga, med år av sår lagrade på sig.
Ditt poetiska sinne och ditt vackra raka språk ger texten särskild skärpa, den talar verkligt om något vi spm läser får bearbeta vidare i våra egna erfarenheter. Poesi!
2016-06-20

  Ergo Summa
Gåshud! Helt magiskt hur du får in både surrealism och konkreta beskrivningar som utgör en balans på något konstigt paradoxalt sätt..Det verkliga blir bilder; det abstrakta till ord..

Slutet är klockrent också... och den där tomaten och tuben ekar i sin tomhet.
2016-06-20

  Peter G VIP
fint tecknar du en händelse, en kort episod, som slutar med en cliffhanger
Jag blir nyfiken på vad som hände före första versen men framför allt efter den sista!
och jag funderar på olika scenarion...


2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren