Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härligt!


I hjulet av fåglar, en drömfångare.

I hjulet av fåglar, vävs drömmarna samman. Kommer de stanna, eller gå?
Vilken typ av fågel, är det jag menar? Lyssna på cykelns ekrar. Kommer de stanna, eller gå?




Bunden vers av Mim
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-06-18 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim