Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ena eller det andra

 

 

En bild för fantasin

fantasin av en bild!

 

I en dröm kan hon finnas

hon som jag drömmer om.

 

Fantasier och drömmar

ger verkligenheten 

en gyllene glans.

 

Men ibland överträffas

fantasier och drömmar

av verkligheten. 

 

Den är mera reell så att säga

fantasier brukar fortsätta vara det

och drömmar faller aldrig in.

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av M M Mannheim VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-18 21:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert skaldat!
2016-06-25

  StinaJ VIP
En fin text med ett vemodigt slut. Dock så tror jag på lyckliga slut och hävdar bestämt att drömmar visst kan slå in
2016-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad vore livet utan drömmar och fantasier? De är en hjälp till att överleva svårigheter.
2016-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
...och ändå fortsätter man att fantisera och drömma...det är väl så att vara människa...:-)
2016-06-19

  mare VIP
Fantasier och drömmar
ger verkligheten
en gyllene glans
så sant, bra!
2016-06-19

  överlevaren VIP
Magi över din vackra dikt!
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP