Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär i dig

jag är kär i dig och soffan
kär i dina hummanden
kär i dina små breda fötter
kär i dina egenkära uttalanden
kär i din lukt av svett och honung
jag är kär i din grop i sängen
jag är kär i ditt sätt att hålla katten
jag är kär i dina finnar
kär i din lathet
kär i våra barn, hur de lyser i dig som diamanter
jag är väldigt kär i din mage
jag är kär i dina små noggranna händer
jag är kär dig när du gnäller på mig att jag går för fort
jag är kär i dig när du skaver hål på min hud
jag är kär i din fula keps som studsar mot min näsa
jag är kär i din hjärnas hemligheter
jag är kär i dig när du somnar före mig, jag tänker så bra när du sover..
jag är kär i dig när du skiter i en timme
jag är kär i dig när du gråter för töntiga saker
jag är kär i dig när du söker jobb som sexleksaksförsäljare och inte får jobbet
jag är kär i dig när du kör fast med bilen i leran och säger åt hela familjen att dra åt helvete
jag är kär i dig när du kokar ägg
jag är kär i dig när du är rädd för döden
jag är kär i dig när du är rädd för döden
jag är kär i dina vita håriga konstiga små ben
jag är kär i dig när du köper en dragspelsaffär utan att fråga mig
jag är kär i dig för du är bättre än en värmedyna
jag är kär i ditt tålamod med det du älskar
jag är kär i dig för att du struntar i mig när jag är dum
jag är mest kär i dig när du smeker mina fötter och säger att jag är vacker
fast jag vet att jag liknar en döfull Freddie Wadling
ja jag är kär i dig när kvällen kommer




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-18 21:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken kärleksförklaring...som heter duga!!! Jag ler och läser. Bra! Gillade sexleksaksansökan bäst. :o)))
2016-06-21

  Sommarina VIP
Ha ha va härligt. Kär på gott och ont
2016-06-20

  i af apa
vilken hyllning! vill också köpa
dragspelsaffär utan att först fråga...
2016-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådan är den rätta kärleken! Att stå ut även med det ovackra.
2016-06-19

    ej medlem längre
underbart bildspel
med kärleken +
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP