Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värmer så gott att du finns.



Inte bara i mitt hjärta
utan närvarande i mitt liv.

Jag var vilsen men du hittade mig. 
Du kysste mjukt såren i min själ men såg dom inte som något dåligt utan något att ömsint vårda med din kärlek.

Du ser mig, du ser det jag så gärna vill ge och tror på mig på ett sätt som gör att jag tror på mig själv.
Du pushar mig. 
Din kärlek gör mig starkare, modigare och mer hungrig på livet.

De säger att "det finns många fiskar i havet"
Men man kan möta miljoner olika människor och inte känna just någonting och sedan en dag träffar man en person som berör ens själ på ett sätt man inte var förberedd på och man vet att man är körd. 

Kärleken är inget man väljer,
den väljer dig.
Personen kan vara helt rätt och helt fel på samma gång.
Man ställs inför ett val som förändrar ens liv oavsett hur man väljer.
Vårt första möte ritade en markering i mitt liv som bildade ett "före" och ett "efter"

Kanske finns vi hos varandra ett tag för att stötta varandra igenom en förändring , kanske stannar vi en längre tid för att vi behöver lära oss något viktigt om oss själva och andra.
Eller så väljer vi att stanna vid varandras sida.
 
Oavsett hur lång tid vi får tillsammans, är jag för alltid förändrad tack vare dig.
Jag kommer aldrig mer att bara nöja mig, nu vet jag att livet är så mycket mer.

Du är allt för mig, i varje pause känner jag dig...

Din röst, dina ord,
din värme och kärlek
nådde fram till en plats i mitt hjärta som jag inte ens visste fanns.
Jag känner en djup samhörighet med dig som inte går att förklara.
Den bara är. 




Fri vers av HPY
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-18 22:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin text!
2016-06-19

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2016-06-19

  Andreas db Gustafsson
Gott
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

HPY