Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa

Jag trodde tidigare att jag var värd något annat, något mer än det du kunde ge.
Men jag hade fel.
Ingen annan kan ge mig det jag helst av allt vill ha, det som betyder mest.
Ingen annan kan ge mig det jag har tillsammans med dig.
Om jag är värd det bästa,
säg då inte att jag ska fortsätta leta och träffa andra, säg inte att jag inte ska låsa fast mig vid dig...
För om jag är värd det bästa, då jag är värd dig.




Fri vers av HPY
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-15 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HPY