Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Fredag morgon 17 juni 2016

det är fredag morgon

jag ska vara hemma

vaknar ändå som vanligt

staxt före kjockan frm

stiger upp

drar upp persiennen

sen går jag och lägger mig igen

ser ut genom fönstret

slumrar till

blir klarvaken 

när jag hör hur det spikas ute på altanen

klockan är några minuter efter sju

dom vill säkert göra klart i dag

tänker jag där jag ligger

och nu är klarvaken

dags för frukost

jag ser hur dom jobbar

mäter sågar och spikar

dom ser ut att gjort färdigt för dagen

då går jag ut

säger att det blev så bra

att dom gjort ett fint arbete

det är ett par trappsteg kvar

det ska dom fixa till under veckan som kommer

så fin altanen blev

det kunde jag inte tro

glad är jag

så nu kan jag börja fundera på

vilka blommor jag ska pynta med

det är det roliga som jag har framför mig nu

till midsommar

kommer jag att kunna sitta och njuta

på min härliga altan

 

anits 18 juni 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-18 23:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Äntligen ett positivt besked
angående detta!
2016-06-20

  Fem hjärtan VIP
Underbart! Blir så glad för din skull!
2016-06-20

  ResenärGenomLivet VIP
Gläds med dig...det är så skönt att kunna sitta ute när det är fint väder...
2016-06-19

    ej medlem längre
Härligt du äntligen fått det fixat!
2016-06-19

  Niliboy
Glädje! Nu skall jag gå ut på balkongen
Å njuta en kopp kaffe!
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP