Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TORKVÄDER - haiku

Regnmatta på tork

hänger på tidens klädstreck

droppar i solsken




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-28 18:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som sagt...mycket bra haiku...
2016-07-02

    Dan Myrbeck
Du är helt klart
haikunnig.
2016-06-29

  M.Eta
Du är duktig på haiku, säger mycket med få ord!
2016-06-29

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Haiku när den är som bäst!
Ha de bra i solskenet. TBG.
2016-06-29

  Rise Little One
En mästerlig haiku om regnmattan som jag tycker mycket om. Stående applåder...
2016-06-29

    jesse james
Bra där, tummen upp/jj
2016-06-28

    ej medlem längre
Åh vad jag gillar den här! Bravo!
2016-06-28

  Poeten Salvador VIP
Innehåller tydlig vändning +++
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP