Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar

midsommarnatten glimmar vackrare
över åkrarna
än de kyssbelagda stränderna
där jag önskade att du gick

det finns en hemlig önskan där
att se oss dansa som dimmor
utan spår eller röst
i heta blommors dofter
endast denna drömska natt
lindad insnärjd i jord
av själar
jag vill vila här
jag vill strö mitt hjärta här
i vinden av löven och stammarna
gräset ängarna och dammarna
tången sången av
rosorna
kossorna
uppsträckt vy
spräckt i
fötterna huden linjerna
av rus

i natt




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-19 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP