Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotade

.

Du stod där
med fingret på avtryckaren

arg var du

till sist fick vi barn gå
beordrade att leka som vanligt




Fri vers av Mejja
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-05-08 09:39



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Tänk vad en vuxen kan göra barn illa!!!! och på vilket avskyvärt sätt!!!
Bra att våga sätta ord!!!
2006-05-09

    Bodil Sandberg
Oj...det här känns mycket smärtsamt och traumatiskt!Fast den som lever i det kanske inte för stunden känner hur fel det är...men sen...långt senare...efter många år...då...(Mycket bra fångat)
2006-05-08

  karenina VIP
denna känns fruktansvärt att läsa. hur kan man göra så mot barn, sina egna barn?
2006-05-08

  mjuk
Sådan skräck för barn att få uppleva detta.Ni syskon hade varann att ty er till....hua..... ryser av känslan ni måste ha haft.
2006-05-08

    Cajsa
Håller med om att denna är hemsk!
2006-05-08

  karamellen
Finner inga ord....Känslan denna förmedlar är fruktansvärd...Kram!
2006-05-08

  rebecca d VIP
stum blir man, verkligen...så fruktansvärt!!!
2006-05-08

  Rachel Roth
inför denna står jag stum!
snuddar vid skräcken.....
berörs av sorg för barnen
utan allt skydd
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mejja