Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens bo

 

I den sköna

solbeslöjade dagen

vågar vi andas

genom frågorna

från natten

 

De driver i väg

med lätta vindar

och från himlen

hör vi änglaskratten

 

Med sångerna

i våra hjärtan

har vi öppnat

nya grindar

 

En ängel stryker

våra kindar nära

och i mörka tankar

tänder hon stjärnebloss

 

I varandras ögon

kan vi se

vår kärlek bära

 

Änglavingar bär 

framtiden till oss

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-20 19:09



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Detta är rostfritt..in i kärlekens trygghets hjärta klappar..omges med flygande kärleksvingar in i ett läge där ni famnar om och bor...
Denna dikt inger kärlek och er trygghet till den gemenskapen

Ljuvligt så det dallrar här inne..skälver av ordens mäktighet står jag och läser vackraste orden!
2016-06-26

  anits VIP
Så fint och målande skaldat!
2016-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart ljuvligt...man hör änglaskratten...:-))
2016-06-21

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
En kärlekens serenad diktar du med djup och längtan.
2016-06-21

  S-E Forslin/same
Håller helt med Ingid Trolle!!!
2016-06-21

  Ingrid Trolle
Mycket vacker
poesi med djup
2016-06-20

  Alysse VIP
"och i mörka tankar
tänder hon stjärnebloss"

så vackert att jag tappar andan

2016-06-20

    ej medlem längre
Du väver kärlekens ord så vackert.
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP