Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se igenom

Jag ser bara igenom 
det som är alla andras trygghet
det var någon gång någon som sa
att jag tycker illa om det som andra mår bra av
det är möjligt att det är sant
det är möjligt att jag aldrig blev förstådd

 




Fri vers av Ananas
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-21 02:13



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
det där känner jag igen mig i. dels genomskådningen och dels möjligheten att vara missförstådd... gott skrivet!
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas