Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gärna hjärna

 

Ibland kan tungan slinta
och då får man kanske ordfinta
Man säger högt vad man tänker
och mottagandet inte direkt blänker
Hjärna och mun är inte kompatibla
Och följderna kan bli horribla




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-21 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale