Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Snälla, säg att mitt liv blir kort.

Det gör ont, så ont, i min själ,
precis på samma sätt, som det gjorde då,
sådär jätte jätte ont.

Jag tänker för mycket,
mina tankar är fiender som vägrar lämna mitt liv,
monster har flyttat in i mitt huvud, limmat sig fast,
jag vill bara få vara ifred.

Det sägs att nedgrävd i marken är en själ död, och smärtar inte längre,
tankemonster, fiender som spelar huvudvärksmusik har dött de också.


Jag längtar dit ner, hela jag,

extra starkt just nu,

jag har så ont ,

jag gråter,

Snälla,

säg att mitt liv på jorden blir kort.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 360 gånger
Publicerad 2016-06-21 16:29



Bookmark and Share


    mila5405
Jag önskar att ditt liv blir långt! Jag önskar och tror att det finns någon som kan ge dig den kärlek du förtjänar. På vägen finns någon som annars aldrig får sluta dig i sina armar , aldrig får trösta dig eller skratta med dig.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann